Vihreä tee on mustaa teetä kevyempi teelaatu, johtuen erilaisesta valmistusmenetelmästä. Vihreän teen valmistuksessa teelehdet kuumennetaan ennen niiden hapettumista, jolloin teelehdet jäävät vihreämmiksi ja maku lähemmäksi kasvimaista. Makuun vaikuttavat kulttuurien väliset erot valmistusmentelmissä: japanilaisessa menetelmässä vihreän teen hapettuminen pysäytetään höyryttämällä, kun taas kiinalaisessa menetelmässä käytetään paistamista. Erot vihreän teen käsittelyssä tuovat huomattavan eron teelaatujen välille värin ja maun osalta.

Teeverkkokaupastamme löydät vihreät irtoteet Japanin ja Kiinan lisäksi Darjeelingista, Koreasta, Vietnamista ja Nepalista. Valikoimasta löytyy lisäksi vihreää luomuteetä.

Näytetään tulokset 1–12 / 21