Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

  • Tee- ja Kahvihuone Helmi Oy
  • Välikatu 7
  • 06100 Porvoo
  • 019 581 437
  • Y-tunnus: 0512673-7

REKISTERIASIOISTA VASTAA

  • Leo Kallio
  • Välikatu 7
  • 06100 Porvoo
  • 0405113459
  • kauppa@teehelmi.fi

REKISTERIN NIMI

TeeHelmi Asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisteritietoja käytetään tilausten toimittamiseen sekä asiakassuhteen hoitoon ja ylläpitoon. Tietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin vain jos asiakas on antanut siihen erityisen suostumuksensa, esimerkiksi tilaamalla uutiskirjeen.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Rekisteri pitää sisällään seuraavat asiakastiedot:

  • Etu-, ja sukunimi
  • Toimitus- ja laskutusosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Suotumus suoramarkkinointiin
  • Puhelinnumero
  • Asiakkaan tilaukset ja tilaustiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään, seuraavissa tilanteissa:

  • Asiakas tilaa tuotteen
  • Asiakas tilaa uutiskirjeen
  • Asiakas rekisteröityy käyttäjäksi

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Facebookin, Googlen ja HubSpotin palvelimet voivat sijaita EU-alueen ulkopuolella. Henkilötietojen siirto EU-alueen ulkopuolelle on järjestetty kyseisten paleluntarjoajien kanssa sopivin ja asianmukaisin suojatoimin, jotka vastaavat sovellettavan tietosuojalainsäädännön vaatimuksia (kuten Privacy Shield -järjestely Yhdysvaltoihin siirrettävien henkilötietojen osalta).

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisterin henkilötietoja säilytetään tietokannoissa, jotka ovat suojattuja asianmukaisilla salauksilla. Palvelimet sijaitsevat valvotussa ja lukitussa ympäristössä.

Palvelinten sekä henkilötietojen käyttöoikeudet ovat rajattu käyttöoikeuksilla. Käyttöoikeudet omaavat vain asiakaspaveluhenkilökunta ja ainoastaan niin kauan, kun toimivat kyseisissä työtehtävissä.

TARKASTUS- JA MUOKKAUSOIKEUS

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa ja muokata omia tietojaan suoraan rekisteriasioista vastaavalta henkilöltä, jolloin pyyntö tulee esittää kirjallisena ja henkilöllisyys tulee todistaa ajokortin tai muun henkilöllisyystodistuksen jäljennöksellä.