Tee- ja Kahvihuone Helmi

Kun kaipaat ainutlaatuista kahvilaa, tule meille Vanhan Porvoon Helmeen.

Vuodesta 1983 Vanhan Porvoon Helmi on palvellut herkkuhetkiä kaipaavia Vanhan Porvoon sydämessä, aivan Raatihuoneen vieressä. Astu sisään 1700-luvun lopun taloon, avaa silmäsi yksityiskohdille ja nauti kaikilla aisteilla. Kutsumme sinut kotiimme vieraaksi.

Kymmenittäin makeita ja suolaisia herkkuja parhaista aineksista kondiittoriemme toteuttamana.

Porvoon erikoisuutena tarjoilemme runebergintorttuja ympäri vuoden, kansallisrunoilijamme kotikaupungissa. Nauti tarjottavistamme Romanov-huoneessa, Rokokoohuoneessa tai Runeberginhuoneessa. Aittapihan terassillamme pääset nauttimaan upeista suomalaisista kesäpäivistä.

Kahvilamme sijaitsee aivan Vanhan Porvoon ytimessä, Vanhan Raatihuoneen vieressä.

Vanhan Porvoon laajaan tarjontaan pääset tutustumaan Porvoon matkailun sivuilta täältä.

Upeassa Helmen yläkerran Salongissa järjestät perhejuhlat, ryhmän kahvitukset kuin yritysten tilaisuudet aina 40 hengelle asti upeissa puitteissa. Pienempiin, alle 15 hengen tilaisuuksiin tarjoamme Perinnehuonetta, katso lisää täältä.

Olemme koiraystävällinen kahvila.
Aukioloaikamme:
Ma-Pe 11-18
La 10-18
Su 11-18

Vieraile Helmessä virtuaalisesti

Helmen Salongit

Helmen yläkerran Salonki sijaitsee Tee- ja Kahvihuone Helmen toisessa kerroksessa. Se on sisustettu upeasti 1700-luvun lopun tyyliin ja siellä voit tarjota vieraillesi upeat puitteet ja tarjoilut. Vuonna 2002 perheen entisestä kodista tehtiin juhlatila, jossa on kastettu, konfirmoitu, vihitty ja vietetty muistotilaisuuksia.

Yritykset ovat järjestäneet meillä erilaisia kokous- ja koulutuspäiviä, ryhmämatkailijat ovat saaneet nauttia kahvinsa ja leivoksensa omassa seurassaan kiireettä.

Salonkiin mahtuu noin 35 vierasta tilaisuuden luonteesta riippuen.

Salongissa voimme tarjota paketteja kahvituksista perhejuhliin.

Yleisölle avoinna salonki on Iltapäiväteekattauksissa, joista tarkemmin löydät täältä.

Salongin virtuaaliesitys