Vihreän teen maut

Maustamattomista vihreän teen laaduista löydät kevyen ruohoisista ja makeista mauista aina voimakkaan yrttisyyteen. Kiinalaisessa valmistusmenetelmässä teen hapettuminen pysäytetään paistamalla ja japanilaisessa menetelmässä höyryttämällä. Tämä käsittelyvaihe luo huomattavan eron vihreiden teelaatujen välille, ulkonäöstä makuun.

Vihreä tee laajasta valikoimastamme

Suosittuja vihreän teen tuotteita ovat verkkokaupassamme mm. Bancha tee, Darjeeling Makaibarin tee, Genmaicha luomu tee, Green snail tee ja Gyokuro Uji tee. Bancha vihreä tee tarkoittaa japaniksi tavallista teetä. Se on valmistettu loppukesän tai alkusyksyn vihreän teen lehdistä. Darjeeling Makaibari vihreä luomu tee on Pohjois-Intinan Darjeelingin maakunnasta ja se on maultaan muskottista ja hieman ruohoista. Siinä on pehmeä ja hienostunut maku. Genmaicha on japanilainen vihreä tee, jonka joukkoon on lisätty paahdettua riisiä. Tämä onkin suosittu ruokajuoma Japanissa ja sopii erinomaisesti esimerkiksi sushin kanssa. Greensnail on maultaan pehmeää ja mineraalinen sekä se jättää pitkän ja hieman mausteisen jälkimaun.  Gyokuro on elegantein ja ekslussiivinen japanilainen vihreän teelaatu. Juoma sopii erityisiin hetkutteluhetkiin ja itsensä hemmoitteluun.

Näytetään tulokset 1–12 / 20